Itella Smartpost on endiselt Eesti armastatuim bränd logistikasektoris

Itella on tõusnud 10. kohale värskes DDB Consulting BRAND CAPITALi Eesti enim armastatud brändide uuringu edetabelis.

Eelkõige on see suur tunnustus Itella tublidele inimestele, kes annavad endast alati parima, et kõikide klientide saadetised oleksid ikka ja alati hoolega hoitud ja õigeaegselt kohale toimetatud. Itella pakiveo teenuste osakonna direktor Rauno Parras sõnab: „Selline tunnustus teeb südame soojaks peale väga keerulist kevadet, mil vabariigis väljakuulutatud eriolukorra tõttu pakimahud mitmekordistusid ja logistikaettevõtetele langes tavaoludega võrreldes tohutu koormus.“

Lisaks on Itella Smartpost jõudnud ka Brand Capitali Eesti kõige rohelisemate brändide hulka, olles 23. kohal. Itella on keskkonnaalaselt vastutustundlik ettevõte ning oma tegevuses pöörab tähelepanu võimalikele keskkonnamõjudele. „Hea on teada, et meie inimeste panust on märgatud ja neid väärtustatakse, sest selline teadmine annab jõudu ning tahtmist veelgi parema teenuse nimel edasi pingutada,“ lisab Parras.

Pakiautomaatide kasutus on endiselt kasvuteel ning sel sügisel tõi Itella Smartpost turule ka uued pakiautomaadid. Need on äratuntavad oma valge värvi ja igal kapiuksel oleva PIN-klahvistiku poolest. Viimane võimaldab kindla kapi ettebroneerimist ja pakkide väljastamise kiirendamist.

BRAND CAPITAL on brändi ja elustiili uuring Baltimaades, milles hinnati üle 500 brändi. Uuringut on läbi viidud alatest 2004. aastast Lätis ja 2012. aastal Baltikumis. Brändiarmastajad on need, kes tunnistavad, et nad kindlasti ostaksid või kasutaksid seda kaubamärki ja see on üks nende lemmikumaid. Bränditaju määratakse lihtsa jah või ei vastusega ning arvutatakse elanikkonna osakaalu järgi. BRAND CAPITAL uuringud viib läbi ja kvaliteedi tagab RAIT Custom Research Baltic.

Eestis küsitleti juulis ja augustis kokku 800 inimest, kes on 15-74 aastased ning kasutavad internetti vähemalt kord nädalas.

Kolm armastatuimat kaubamärki eestlaste südameis on Swedbank, Kalev ja Coop.

Kaubamärkide edetabeliga on võimalik tutvuda veebilehel: https://balticbrands.eu/loved-brands/ee


Veel uudiseid